Tihang Listrik

Tihang Listrik

LEUWISEENG.COM – Pan aya nu Gélo Opatan di rumah sakit jiwa. Nu hiji, térékél téh naék kana tihang listrik, bari mawa spidol. Geus di luhur, curat-corét, curat-corét bari seuseurian. Terus turun, bari séréngéh seuri
alah, ngarakacak bah, ah…

alah, ngarakacak bah, ah…

LEUWISEENG.COM – Pi-eunteungeun lur tah, kanggo urang sadayana, yén bakal seu-seur gogoda na dina ngalakonan kahirupan rumah tangga, terutami dina taun-taun énggal, nyaéta di usia pernikahan 2 sasih dugi ka 2 tahun. Seu-seur pisan
Sancang nu Canéom Geueuman

Sancang nu Canéom Geueuman

LEUWISEENG.COM – Ngalanglangan Pakidulan Garut Ombak basisir ketir dina waktu éta Sayang heulang kakarang gajah Los ka jojontor sancang.. Ceunah ceuk béja baheula aya nagara Sancang Pakuan Pajajaran katelahna Prabu Siliwangi nu jadi rajana