Monthly : October 2017

Sancang nu Canéom Geueuman

Sancang nu Canéom Geueuman

LEUWISEENG.COM – Ngalanglangan Pakidulan Garut Ombak basisir ketir dina waktu éta Sayang heulang kakarang gajah Los ka jojontor sancang.. Ceunah ceuk béja baheula aya nagara Sancang Pakuan Pajajaran katelahna Prabu Siliwangi nu jadi rajana
Sel Surya vs Listrik PLN 2 Paket

Sel Surya vs Listrik PLN 2 Paket

LEUWISEENG.COM – Ieu mah kedah mésér Accu Ageung yeuh, atanapi SEL SURYA yeuh. Kanggo di benteng, aya bahan nganggo Sel Surya, daripada nganggo Listrik sistem Pulsa (2 paket) mah. Langkung irit siga na sel