Dinten Senén (2 Oktober 2017), abi deal kanggo Mésér Perangkat WiFi Warkop Salira Kuat

Dinten Senén (2 Oktober 2017), abi deal kanggo Mésér Perangkat WiFi Warkop Salira KuatLEUWISEENG.COM – Harepan nana, mudah-mudah-an tiasa janten solusi kanggo antena luar – wifi “warkop salira” anu sering kadeteksi nge-drop. (nami-na gé ikhtiar) – amin.

Janten, ké kantun milih mana signal nu pang saé na:
1. WiFi “Warkop Salira”
2. WiFi “Warkop Salira Picung”
3. WiFi “Warkop Salira Kuat”

Aturan main: Nalika hiji signal wifi nge-drop, maka otomatis koneksi langsung di alihkeun ka jaringan wifi nu kadeteksi nuju normal saé.

Info: Kanggo dugi ka ayeuna, anu pang saé na sareng pang stabil na WiFi nyaéta wifi “Warkop Salira Picung” (anu aya di area / ruangan warkop salira di palih picung).

Aos ogé seratan ieu, lur :  Sel Surya vs Listrik PLN 2 Paket

Tags: #Perangkat #Salira #Warkop #Warkop Salira #WiFi

Leave a reply "Dinten Senén (2 Oktober 2017), abi deal kanggo Mésér Perangkat WiFi Warkop Salira Kuat"

Author: 
    author