Sancang nu Canéom Geueuman

22 views

foto: kapanlagi.com

LEUWISEENG.COM – Ngalanglangan Pakidulan Garut
Ombak basisir ketir dina waktu éta
Sayang heulang kakarang gajah
Los ka jojontor sancang..

Ceunah ceuk béja baheula aya nagara
Sancang Pakuan Pajajaran katelahna
Prabu Siliwangi nu jadi rajana
Sakti Mandraguna…

Badé di islamkeun anjeuna alim
di udag putrana Prabu Kiansantang
ilang di leuweung éta
tilem di leuweung éta
Sancang nu canéom geueuman.

Aos ogé seratan ieu, lur :  Usaha Bisnis Online Google Adsense, hoyong?

Tags: #Caneom #Garut #Geueuman #Jawa Barat #Sancang

Leave a reply "Sancang nu Canéom Geueuman"

Author: 
    author