Cara Ngakses WiFi Warkop Salira

5 views

Cara Ngakses WiFi Warkop Salira

LEUWISEENG.COM – Kieu cara na téh:

1. Mésér Voucher WiFi na di Warkop Salira (di Picung).
Aya anu:
– 1 Jam = 1K
– 1 Dinten = 5K
– 1 mingon = 20K
– 1 sasih = 50K

2. Aktifkeun WiFi Warkop Salira
Pilih Jaringan WiFi mana anu pang saé na katangkep:
– WiFi Warkop Salira
– WiFi Warkop Salira Kuat
– WiFi Warkop Salira Picung

3. Buka Browser. ketik http://salira.warkop – kanggo muka Halaman Login WiFi Warkop Salira

4. Dina Halaman Login, lebetkeun data Username & Password, sesuai data anu katampi dina nalika mesér Voucher WiFi. Klik tombol “Login”

5. Upami sukses, ké otomatis di arahkeun ka halaman https://leuwiseeng.com/2017/10/05/sekarang-saatnya-sahabat-bisa-beli-kendaraan-buat-ke-surga-harga-murah/

6. Tutup Browser. Mangga wilujeng Internetan ngalangkungan Jaringan WiFi Warkop Salira.

Aos ogé seratan ieu, lur :  Ngabako di Warkop Salira Picung

Tags: #Barvic #Leuwiseeng #Picung #Salira #Warkop #WiFi

Leave a reply "Cara Ngakses WiFi Warkop Salira"

Author: 
    author