Iis Ismail, Pipih Pirmansyah, Kamiluddin, Aman Cahyaman, Dede Arif Rahman, Jin

Iis Ismail, Pipih Pirmansyah, Kamiluddin, Aman Cahyaman, Dede Arif Rahman, Jin

LEUWISEENG.COM – Di Foto dina kaping 20 Oktober 1994 di Dusun Panyalahan, Desa Sukaherang, Kecamatan Singaparna, Kabupaten Tasikmalaya.

Ti palih kiri: Iis Ismail, Pipih Pirmansyah, Kamiluddin, Aman Cahyaman, Dede Arif Rahman, Jin.

Di handap ieu foto teu aya penampakan Jin na:

Aos ogé seratan ieu, lur :  Tilu aktivitas anu paling Resep dina nuju Ngaronda

Tags: #Aman Cahyaman #Dede Arif Rahman #Iis Ismail #Jin #Kamiluddin #Pipih Pirmansyah

Leave a reply "Iis Ismail, Pipih Pirmansyah, Kamiluddin, Aman Cahyaman, Dede Arif Rahman, Jin"

Author: 
    author