Ieu mangrupakeun Conto kanggo nyetting Access Point TP-LINK TL-WA7210N

LEUWISEENG.COM – Ieu hal atos di terapkeun di access point wifi warkop salira. Settingan ieu nyarta kanggo perangkat AP – TP-LINK TL-WA7210N, 2.4GHz 150Mbps Outdoor Wireless Access Point. Mangga.

Mugia aya manfaat na lur.
Aos ogé seratan ieu, lur :  Bilih Hilap deui, urang Backup, Tah ieu Settingan Access Point TP-LINK TL-WA901ND

Tags: #Access Point #TL-WA7210N #TP-LINK

Leave a reply "Ieu mangrupakeun Conto kanggo nyetting Access Point TP-LINK TL-WA7210N"

Author: 
    author