Ceramah Sunda, Alesan Urang Kedah Ngaos Basmallah Nalika Ngerjakeun Amal Sholeh

Ceramah Sunda, Alesan Urang Kedah Ngaos Basmallah Nalika Ngerjakeun Amal Sholeh

Leuwiseeng.com – Kitab Safinah An-Najah, Pemateri Pak Aj. Dede Fathul Umam. Kaping 15 Desember 2018, Di Masjid Al-Ikhwan Picung Leuwiseeng Sukaherang Singaparna Tasikmalaya Jawa Barat. Penitipan Infaq ka : 08-5353-99-4262.

Di ceramah ieu oge ngabahas perkawis pertarosan : Naha ari Bismillah teh tina bagian surat Al-Fatihah atanapi termasuk ayat tina surat-surat sanes?

Oge ngabahas Kautamian / kaistimewaan Bacaan Basmallah. Teras ngabahas Hamdallah (Alhamdu).

Unsur Syukur Nikmat, aya tilu nyaeta :

1. Emut kanu masihan nikmat, tegesna nyaeta Gusti Allah SWT

2. Ngajaga nikmat eta, misalna wae ngajaga awak urang supados sehat lahir bathin

3. Nasorupkeun / ngagunakeun nikmat eta kana / dina jalan anu dipikarido kunu masihan nikmat eta. Tegesna, kanikmatan eta di anggo kanggo ibadah ka gusti Allah SWT. misal na nikmat sehat, ku urang di anggo kanggo Ibadah ka gusti Allah SWT.

Mangga, salengkepna tiasa di titenan Dina video ceramah na di handap ieu :

Tags: #Amal #Basmallah #Ceramah #Sholeh #Sunda