Ceramah Sunda – Ngabahas Sifat Qiyamuhu Binafsih & Wahdaniyat – Tijan Ad Darori – Aj. Abdul Manan – 22-12-2018

Ceramah Sunda - Ngabahas Sifat Qiyamuhu Binafsih & Wahdaniyat - Tijan Ad Darori - Aj. Abdul Manan - 22-12-2018

Leuwiseeng.com – Qiyamuhu Binafsih hartosna Jumeneng ku anjeuna. Lalawanan nana nyaeta Alihtiaju hartosna Alloh mikabutuh kana tempat. Dalil naqlina dina surat Al-baqarah ayat 156.

Sifat Wahdaniat hartosna tunggal, esa, hiji. Lalawanan nana Attaadudu = bimbilangan. Dalil naqlina. Qulhuwallohu ahad.

Kanggo lengkep na mah mangga di puter dina video youtube di palih handap ieu :

Tags: #Abdul Manan #Al-Ikhwan #Ceramah #Qiyamuhu Binafsih #Sifat #Sunda #Tijan Ad Darori #Wahdaniyat