Ais Pangampih

Wilujeng sumping di leuwiseeng.com, nyaéta hiji blog minimalis khusus kanggo nga-rangkum élmu islam, tangtosna didugikeun nganggo basa sunda.

Sumber élmu islam ieu nyaéta tina matan kitab-kitab anu populer.

Admin blog leuwiseeng.com nyaéta kang Pipih Pirmansyah, anu tiasa ditepangan di nomor whatsapp di 08-5353-99-4262.

Tos panginten sakitu anu kapihatur, di antos silaturahmi na di WA Admin éta.