Ais Pangampih

Situs Leuwiseeng.com mangrupakeun situs kanggo nga-béwara-keun kajadian-kajadian anu terjadi di Pilemburan, khususna aya terjadi di wilayah Kampung Leuwiseeng, Desa Sukaherang, Kecamatan Singaparna, Kabupaten Tasikmalaya.