Ais Pangampih

Wilujeng Sumping di Leuwiseeng.com, nyaéta hiji Blog Berita Bahasa Sunda anu NgaWartoskeun / Ngabewarakeun kajantenan-kajantenan ti Pilemburan khususna di Kawasan Priangan Timur, kalayan nganggo Basa Sunda.

Admin Blog Leuwiseeng.com nyaéta Kang Pipih Pirmansyah, anu tiasa ditepangan di nomor WhatsApp di 08-5353-99-4262.

Tos panginten sakitu anu kapihatur, di antos silaturahmi na di WA Admin éta.