Author: admin

    author
    Conto Serat Uleman Milad Murangkalih

    Conto Serat Uleman Milad Murangkalih

    Leuwiseeng.com – Bilih aya anu peryogi kanggo conto ngadamel Serat Uleman Milad Murangkalih. Mangga sepertos kieu. —ngawitan text— Kanggo: ……………. Tasyakkur bini’mah Hari lahir Imroatul Aghniya Faturahman (AGNI) anu ka-2 tahun. Neda piduana mugia
    Conto Serat Uleman Musyawarah DKM

    Conto Serat Uleman Musyawarah DKM

    Leuwiseeng.com – Saleres na mah seu-eur pisan susunan bahasa kanggo ngadamel Serat Uleman Musyawarah DKM, sadayana leres. Ieu mah mung salah-sawiosna baé. Tah sepertos kieu dulur: —ngawitan text— Masjid Al-Ikhwan (Picung) Uleman Kahatur Bapak