Author: admin

    author
    alah, ngarakacak bah, ah…

    alah, ngarakacak bah, ah…

    LEUWISEENG.COM – Pi-eunteungeun lur tah, kanggo urang sadayana, yén bakal seu-seur gogoda na dina ngalakonan kahirupan rumah tangga, terutami dina taun-taun énggal, nyaéta di usia pernikahan 2 sasih dugi ka 2 tahun. Seu-seur pisan
    Sancang nu Canéom Geueuman

    Sancang nu Canéom Geueuman

    LEUWISEENG.COM – Ngalanglangan Pakidulan Garut Ombak basisir ketir dina waktu éta Sayang heulang kakarang gajah Los ka jojontor sancang.. Ceunah ceuk béja baheula aya nagara Sancang Pakuan Pajajaran katelahna Prabu Siliwangi nu jadi rajana