Category : Béwara

Titip ka Angin

Titip ka Angin

LEUWISEENG.COM – Titip ka angin Pangneupikeun ka asih Talatah ka mega Pang mawakeun ieu cinta Ka anjeuna Nu ka impén tadi weungi Nu kasawang nu ngalangkang Unggal beurang Sok sanajan urang téh Nembéan teupang