Category : Kaulinan budak Sunda

Cang ucang ucang Angé

Cang ucang ucang Angé

LEUWISEENG.COM – Cang ucang ucang Angé. Mulung muncang ka Papangé. Digogog ku anying Gedé. Anying gedé nu mang Lebé. Ari gog-gog Cungungung! Tah éta téh salah sahiji Kaulinan budak Sunda lur. Tapi hanjakal na,