Dinten Ayeuna 31 Oktober 2018, Ngawitan Masjid Al-Ikhwan Masang Meter Listrik Sapaket Subsidi

Leuwiseeng com – Biaya Administrasina nyaeta Rp. 1.100.000,- (Sajuta Saratus Rebu Rupiah), Sa Paket 450 Watt. Teras Subsidi.

Kanggo informasi, Masjid Al-Ikhwan aya na nyaeta di Kampung Leuwiseeng Rt.03 Rw.09, Desa Sukaherang, Kecamatan Singaparna, Kabupaten Tasikmalaya, Jawa Barat.

Upami palawargi bade ngiring ngarojong kana perkembangan Majlis Ta’lim Al-Ikhwan ieu, tiasa infaq, shodakoh kanggo Masjid Al-Ikhwan. WA DKM aya di 08-5353-99-4262.

Mugia ku ayana listrik nyalira eta, Pangaosan di Masjid Al-ikhwan sareng kagiatan-kagiatan nu sanes na di eta Masjid sareng kapayun na bade hoyong aya Madrasah Al-Ikhwan Picung, mugia sing dilancarkeun sareng di berkah keun. Amin. (PP – LWS)