Titip ka Angin

Titip ka Angin

LEUWISEENG.COM – Titip ka angin Pangneupikeun ka asih Talatah ka mega Pang mawakeun ieu cinta Ka anjeuna Nu ka impén tadi weungi Nu kasawang nu ngalangkang Unggal beurang Sok sanajan urang téh Nembéan teupang
Tihang Listrik

Tihang Listrik

LEUWISEENG.COM – Pan aya nu Gélo Opatan di rumah sakit jiwa. Nu hiji, térékél téh naék kana tihang listrik, bari mawa spidol. Geus di luhur, curat-corét, curat-corét bari seuseurian. Terus turun, bari séréngéh seuri