Sel Surya vs Listrik PLN 2 Paket

Sel Surya vs Listrik PLN 2 Paket

LEUWISEENG.COM – Ieu mah kedah mésér Accu Ageung yeuh, atanapi SEL SURYA yeuh. Kanggo di benteng, aya bahan nganggo Sel Surya, daripada nganggo Listrik sistem Pulsa (2 paket) mah. Langkung irit siga na sel
Cang ucang ucang Angé

Cang ucang ucang Angé

LEUWISEENG.COM – Cang ucang ucang Angé. Mulung muncang ka Papangé. Digogog ku anying Gedé. Anying gedé nu mang Lebé. Ari gog-gog Cungungung! Tah éta téh salah sahiji Kaulinan budak Sunda lur. Tapi hanjakal na,