Ngabako di Warkop Salira Picung

Ngabako di Warkop Salira Picung

LEUWISEENG.COM – Tempat ngobrol ngalér ngidul ieu ayana di wewengkon Picung, Leuwiseeng. Tepatna caket Warung Ma Ade (di palih Picung). Kanggo kondisi ayeuna mémang teu acan di saungan anu merenah, masih mangrupakeun babancik kénéh.