TOS

Terms of service Leuwiseeng.com

Blog Berita Bahasa Sunda Leuwiseeng.com mung saukur tiasa nga informasikeun naon anu kahontal kaélmuan nana ku Admin Blog. Kumargi sakitu sagala kakirangan boh basa, boh carita atanapi boh makna, Admin neda dihapunten pisan.

Mangga éta mah, ku masing-masing dulur sadayana di lenyepan heula nalika nuju ngaos seratan-seratan Admin di Blog Berita Bahasa Sunda Leuwiseeng.com ieu. Anu leresna sumping ti kakawasaan Gusti Alloh, tah anu lepat na mah, dongkap tina kabodoan Admin.

Hatur Nuhun.